Tarih: 13.06.2019 13:13

Piri Reis İlkokulu’nun minik öğrencilerinden örnek davranış

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis İlkokulu’nun minik öğrencilerinden örnek davranış

İlçemizin köklü okullarından biri olan Piri Reis İlkokulu’nun 3/A sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Deniz Yüksel ile birlikte 3 yıldır topladıkları mavi kapakları Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi yetkililerine teslim ettiler.

Mavi kapakları yetkililere teslim ettiler

Türkiye Omurilik Felçileri Derneği’nin 2011 yılından itibaren başarı ile yürüttüğü plastik kapak kampanyasına bir destekte Piri Reis İlkokulu’nun 3/A sınıfının minik öğrencilerinden geldi. 3 yıl boyunca topladıkları kapakları Sınıf Öğretmenleri Deniz Yüksel ile birlikte Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’ne getiren Piri Reis İlkokulu’nun 3/A sınıfı öğrencileri, mavi kapakları yetkililere teslim ederek büyük bir örnek göstermiş oldular.

Yüksel, “Bu tür önemli kampanyalara herkesin destek olmasını bekliyoruz”

Üç yıl boyunca topladıkları mavi kapakları öğrencileri ile birlikte Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi yetkililerine teslim eden Piri Reis İlkokulu 3/A Sınıfı Öğretmeni Deniz Yüksel, “Öğrencilerimiz ile üç yıl boyunca aralıksız topladığımız mavi kapaklarımızı bugün teslim ettik. Öğrencilerimiz yaz tatilinde bu mavi kapakları toplamaya devam edecekler. Yaz tatilinde toplanan bu mavi kapakları da Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’ne teslim edeceğiz. Her birimiz birer engelli adayıyız ve bu tür önemli kampanyalara herkesin destek olmasını bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —