Tarih: 11.04.2021 09:59

Piyalepaşa İlkokulu öğrencilerinden anlamlı etkinlik 10 ÇUVAL MAVİ KAPAK TOPLADILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri pandemi döneminde anlamlı bir kampanyaya imza atarak  başlattıkları mani kapak kampanyası kapsamında topladıkları 10 çuval mavi kapağı Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne bağışladılar 

İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde anlamlı bir kampanyaya imza atan  Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerinin desteğiyle tam 10 çuval mavi kapak topladılar. Toplanan kapaklar Okul Müdürü Songül Bayraktar nezaretinde Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi yetkililerine teslim edildi. 

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne bağışlandı

Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri tarafından başlatılan kampanyada toplanan 10 çuval mavi kapak, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne bağışlandı. Okul Müdürü Songül Bayraktar, yaptığı açıklamada, “engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alınması için okulumuzda mavi kapak toplama kampanyası düzenledik. Kampanyamız çok güzel bir ilgi gördü ve kısa sürede tam 10 çuval mavi kapak topladık. Bu anlamlı kampanyaya destek veren öğretmen ve öğrencilerime ve velilerime teşekkür ederim. Kampanya kapsamında 10 çuval mavi kapak toplandı. Mavi kapaklarımızı Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne teslim ettik. Çalışmalarımızdan dolayı Gölcük Belediyesince okulumuza geri dönüşüm kutusu konuldu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —