Tarih: 15.10.2023 13:27

Piyalepaşa Mahallesi 607.Sokak’ta İSU KAZDI, FEN İŞLERİ DÜZELTTİ

Facebook Twitter Linked-in

İSU ekipleri geçtiğimiz gün Piyalepaşa Mahallesi 607. Sokak’ta bir kazı çalışması gerçekleştirmişti. Kazı çalışması sonrası bozulan parke taşları Gölcük Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından düzeltti.

Bozulan parke taşları onarıldı

İSU ekipleri meydana gelen bir arızadan dolayı Piyalepaşa Mahallesi  607. Sokak’ta kazı çalışması gerçekleştirmişti. Yapılan kazı çalışması nedeniyle zarar gören yol Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafında onarıldı. Vatandaşlar çalışlarından ötürü ekiplere teşekkür etti.

Teşekkür ettiler

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmayı gören vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Geçtiğimiz günlerde yolumuz üzerinde meydana gelen bir arızadan dolayı Gölcük İSU Ekipleri bir kazı çalışması gerçekleştirmişti. Arızanın onarılmasının ardından kazılan bölge kapatılmıştı ama alan bozuk olduğu için hem sürücüleri hem de bizleri zor durumda bırakıyordu. Ekiplerin kısa sürede müdahale etmesi bizleri memnun etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz ve kolaylıklar diliyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —