Tarih: 09.10.2023 10:35

Portakal Çiçeği Anaokulu Miniklerinden ANLAMLI ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesinde faaliyet gösteren Özel Portakal Çiçeği Anaokulu’nun minik öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma günü münasebetiyle Friendy Pet Corner’ın sahibi Berhan Çağlıyan’ı ziyaret ettiler.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle ziyaret ettiler

Geçtiğimiz aylarda okullarını ziyaret ederek düzenledikleri etkinlik ile satın almak verine sahiplenmenin önemi konusunda bilgi veren Friendy Pet Corner’ın sahibi Berhan Çağlıyan’ı 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde ziyaret eden  Özel Portakal Çiçeği Anaokulu’nun minik öğrencileri gerçekleştirdikleri ziyarette sokak hayvanlarının nasıl ve ne ile beslenmeleri gerektiği ve satın almamanın, sahiplenmenin her zaman en güzel seçim olduğu konusunda bilgi aldılar.

“Sokak hayvanlarını nasıl beslenmesi gerektiği konusunda bilgi verdik”

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Friendy Pet Corner’ın sahibi Berhan Çağlıyan, “Geçtiğimiz haftalarda Özel Portakal Çiçeğim Anaokulu’nun minik öğrencileri ile bir araya gelmiş ve kendilerine kedi köpek gibi evcil hayvanları satın almak yerine sahiplenmenin önemi konusunda bilgi vermişti. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde mini öğrencilerimiz bizlere sürpriz yaparak iş yerimizi ziyaret ettiler. Kendilerine burada sokak hayvanlarını nasıl beslemeleri konusunda bilgi verdik ve yeniden satın almak yerine sahiplenmenin önemi konusunda çocuklarımız ile konuştuk. Çok keyifli bir gün oldu bizim için. Böyle anlamlı bir günde bizleri unutmayarak ziyaret eden başta minik öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —