Tarih: 14.11.2021 08:17

Poyraz Halı yıkama Gölcük’te fark yaratıyor YAZ KIŞ DEMEDEN 1 GÜNDE TESLİM

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te halı yıkma sektöründe adından sıkça söz ettiren Poyraz Halı Yıkama Gölcüklü bayanlar tarafından oldukça beğeniliyor ve tercih ediliyor. İlçemizde Ağustos 2015’ten beri halı yıkama sektöründe hizmet veren Poyraz Halı Yıkama özel fanlı kurutma odası sayesinde yaz kış demeden halıları 1 günde teslim ediyor.

Halılar 12 saatte kurutuluyor

İlçemizde Halı yıkma sektöründe  oldukça önemli bir yere sahip olan ve işletmeciliğini İlker Mağunacı’nın yaptığı Poyraz Halı Yıkama özel fanlı odası sayesinde yaz kış demeden halıları 1 günde teslim ediyor. Poyraz Halı Yıkama, Başiskele Sanayi Sitesi’nde bulunan halı yıkama fabrikasında tam otomatik makinelerde yıkanan halılar özel kurutma odasında 12 saat gibi kısa bir sürede tamamen kurutuluyor. Poyraz Halı Yıkama farkı ile tamamen kapalı ortamda kuruyan halılar yaz kış demeden 1 günde sahiplerine teslim ediliyor.

Hanımların kurtarıcısı oluyor

Yaz kış demeden halı yıkama ve koltuk yıkama sektöründe hanımlarının yardımına yetişen Poyraz Halı Yıkama hanımların kurtarıcısı oluyor. Özel fanlı odaları sayesinde teslim alındıktan sonra bir günde halıların teslim edilmesi Gölcüklü bayanları oldukça memnun ediyor. Yaz aylarındaki kadar olmasa da kış aylarında da yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Poyraz Halı Yıkama’nın işletmecisi İlker Mağunacı, “Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli konudur. Bu nedenle Poyraz Halı Yıkama olarak Başiskele Sanayi Sitesi’nde bulunan halı yıkama fabrikasında halılar tam otomatik makinelerde yıkanarak özel kurutma odasında 12 saatte kurutularak paketleniyor ve en hızlı şekilde müşterilerimize teslim ediliyor. Ayrıca Poyraz Halı Yıkama olarak insan sağlığına daha çok önem veriyoruz. Birçok halı yıkama firmasının başvurduğu çamaşır suyu ile temizlik yöntemine biz başvurmuyoruz. Bunun yerine özel deterjanlarımız ile halı yıkama işlemini gerçekleştiririz.’

8 saat gibi kısa sürede halılar kurutuluyor

Mağunacı, açıklamalarının devamında, ‘Kullandığımız deterjanlar Ege Üniversitesi Tekstil ve Konfeksiyon Araştırma Deney Laboratuar’ından onaylıdır. Bu nedenle müşterilerimizin halıları hem yıpranmıyor hem de parlaklığını koruyor. Tabi en önemlisi de halıların üzerinde insan sağlığına zararlı herhangi bir madde kalmıyor. 2015 yılından beri kaliteli hizmet verdiğimizi gören Gölcüklü bayanlar bizi tercih etmeye devam ediyor. Özellikle son bir haftadır ciddi bir yoğunluk yaşıyoruz ama özel fanlı kurutma odamız sayesinde 8 saat gibi kısa bir sürede halılar kuruduğu için daha hızlı bir sirkülasyon oluyor ve bu sayede biz daha çok müşteriye hizmet verme fırsatımız oluyor’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —