Tarih: 05.11.2020 10:51

Poyraz Halı Yıkama’dan büyük hizmet YAZ KIŞ DEMEDEN 1 GÜNDE TESLİM

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde Ağustos 2015’ten beri halı yıkama sektöründe hizmet veren Poyraz Halı Yıkama özel fanlı kurutma odası sayesinde yaz kış demeden halıları 1 günde teslim ediyor. İşletmeciliğini İlker Mağunacı’nın yaptığı Poyraz Halı Yıkama Gölcük Halkı tarafından oldukça beğeniliyor ve tercih ediliyor.

Halılar özel fanlı odada kurutuluyor

Halı yıkma sektöründe Gölcük’te oldukça önemli bir yere sahip olan ve işletmeciliğini İlker Mağunacı’nın yaptığı Poyraz Halı Yıkama özel fanlı odası sayesinde yaz kış demeden halıları 1 günde teslim ediyor. Başiskele Sanayi Sitesinde bulunan halı yıkama fabrikasında tam otomatik makinelerde yıkanan halılar özel kurutma odasında 12 saat gibi kısa bir sürede tamamen kurutuluyor. Tamamen kapalı ortamda kuruyan halılar yaz kış demeden 1 günde sahiplerine teslim ediliyor.

Mağunacı, “ Özel deterjanlarımız ile halı yıkama işlemini gerçekleştiririz”

İşletme sahibi İlker Mağunacı, “ 2015 yılında hizmete soktuğumuz Poyraz Halı Yıkama olarak insan sağlığına daha çok önem veriyoruz. Birçok halı yıkama firmasının başvurduğu çamaşır suyu ile temizlik yöntemine biz başvurmuyoruz. Bunun yerine özel deterjanlarımız ile halı yıkama işlemini gerçekleştiririz. Kullandığımız deterjanlar Ege Üniversitesi Tekstil ve Konfeksiyon Araştırma Deney Laboratuar’ından onaylıdır. Bu nedenle müşterilerimizin halıları hem yıpranmıyor hem de parlaklığını koruyor. Tabi en önemlisi de halıların üzerinde insan sağlığına zararlı herhangi bir madde kalmıyor” dedi.

Mağunacı, “ “Bugüne kadar hiçbir müşterimizi hoşnutsuz bırakmadık”

Müşteri memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu belirten Mağunacı, “ Poyraz Halı Yıkama olarak Başiskele Sanayi Sitesi’nde bulunan halı yıkama fabrikasında halılar tam otomatik makinelerde yıkanarak özel kurutma odasında 12 saatte kurutularak paketleniyor ve en hızlı şekilde müşterilerimize teslim ediliyor. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Bu nedenle 3. Yılımızda müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelenin en güzelini yaparız. Tabi buda bize yeni müşteriler kazandırıyor. Bugüne kadar hiçbir müşterimizi hoşnutsuz bırakmadık” dedi.

Normalde 1 haftada kuruyan halılar 12 saatte kuruyor

Mağunacı son olarak, “ Poyraz Halı Yıkama fabrikamızda 2 personelimiz çalışıyor. Servis için 2 arabamız var ve servis içinde 2 personelimiz çalışıyor. İzmit Merkez’den Karamürsel Ereğli’ye kadar servisimiz var. Müşteri potansiyelimiz her sene artıyor. Poyraz Halı Yıkama Fabrikamızda kurutma odasının çok faydası var. Normalde 1 haftada kuruyan halıları biz 12 saat gibi kısa bir sürede kuruttuğumuz için daha hızlı bir sirkülasyon oluyor. Buda daha çok müşteriye hizmet vermemize sebep oluyor. Biz 110 m2 üzerine kurulmuş olan fabrikamıza eklenen asma katlar ve kurutma odamız sayesinde kapasitemizi 10 katına yükselttik. Bu sayede daha hızlı bir şekilde daha çok müşteriye hizmet vermiş oluyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —