Tarih: 27.09.2019 14:27

Preveze Deniz Zaferinin 481. Yılı Donanma’da kutlandı GEMİLER HALKA AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Preveze Deniz Zaferinin 481. Yılı Donanma’da kutlandı

GEMİLER HALKA AÇILDI

Preveze Deniz Zaferi’nin 481. yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü münasebetiyle  bugün Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı’nda protokol,şehit aileleri ve gaziler için öğle yemeği programı verildi. Donanma’da bulunan gemiler ise halka açıldı.

Programa katılım yoğun oldu

Programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Komutanlar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, şehit aileleri ve yakınları katılım gösterdi. Ayrıca Donanma’da bulunan gemiler halka açıldı. Gemileri öğrenciler ve vatandaşlar da ziyaret etti.

Öğle yemeğinde bir araya geldiler

Donanma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen programda gün içerisinde vatandaşlar ve öğrenciler, TCG Yavuz Gemisi’ni ziyaret ederek, merak ettiklerini canlı görme fırsatı buldu. Daha sonra Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, gaziler  ve şehit aileleri, ilk olarak öğle yemeğini birlikte yedi.Preveze Deniz Zaferinin 481. Yıldönümü TCG Yavuz Gemisi önünde protokol, gaziler ve şehit aileleriyle çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —