Tarih: 19.07.2019 14:20

Rabia Şentürk ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Rabia Şentürk ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk buzdolabı ihtiyacı olan bir aileye Gölcük Esnafının desteğiyle karşıladı.

Buzdolabı aileye teslim edildi

İhtiyaç sahibi bir ailenin buzdolabı ihtiyacı için geçtiğimiz haftalarda bir yardım kampanyası başlatan Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk’ün yardım çağrısına Gölcük esnafı kayıtsız kalamadı. Gölcük esnafı tarafından alınan buzdolabı geçtiğimiz gün aileye teslim edildi.

Şentürk’ten teşekkür

Yine bir ailenin yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşayan Değirmendere Topçular mahallesi Muhtarı Rabia Şentrük konu hakkında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “ Benim bacın şükürle her şeyi kabullenmiş, hastalığından bütün kederine kadar şükretmesini biliyor. Bizde ona elimizden gelen desteği verelim dedik. Biz dedik ya bizim öylesi güzel yürekli çakıl taşlarımız var ki. Bir insanı sevindirebilmek için çaba gösterirler. Ben ikinci elde olur derken onlar sıfırını alırlar.
Ben bu Gölcük’ün esnafına da çok çok teşekkür ediyorum. Öylesi güzeldirler bu esnaflarımız. İçlerinden öylede biri var ki can oldu kardeş dost oldu bize ve de adını kullandırmak istemedi.  Sadece Y.U diyebiliyorum. Allah’ım sana daha çok versin ki sen daha çok yardım et. Ailemize buzdolabını verdik yerine konuldu.  Güle güle İyi günlerde kullan güzel anne” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —