Tarih: 08.04.2021 12:31

Ramazan Ayı öncesi Hurma fiyatları belli oldu 50 İLE 130 LİRA ARASI DEĞİŞİYOR

Facebook Twitter Linked-in

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayına sayılı günler kala iftar sofralarını vazgeçilmezi olan hurmalarda tezgahlarda ki yerlerini aldı. Hurmalar bu sene 50 Lira ile 130 Lira arası değişiyor.

İlçemizde  31 yıldır hizmet veren ve yenilenen konsepti ile müşterilerinden tam puan alan Bayburt Kuruyemiş’in sorumlusu Tuğba Kanat ve Yardımcıları Rabia Yenitazegül ve Zeynep Kandemir yaklaşan Ramazan ayı öncesi gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti.

“En çok 70 – 80 liralık olan Medine hurmaları tercih ediliyor”

Bayburt Kuruyemiş’in Sorumlusu  Tuğba Kanat  yaptığı açıklamada, “ Yenilenen konseptimizi ile Ramazan ayına hazırız. Son iki gündür özellikle hurma satışlarımız hızlandı ve özellikle pazartesi günü çok yoğun olacağımızı düşünmüyoruz. Bu sene hurma fiyatlarımız 50 liradan başlıyor ve 130 liraya kadar yükseliyor.  En çok 70 – 80 liralık olan Medine hurmaları tercih ediliyor ama 95 lira olan Kudüs Hurması da oldukça ilgi görüyor. Tabi hurmamın yanı sıra kayısı, kuru erik, incir ve kuru üzüm gibi kompostoluk malzemelerde oldukça yoğun ilgi görüyor” dedi.

“Yenilenen konseptimiz ile  açıkta hiçbir ürünümüz kalmadı”

Covid- 19 tedbirlerini alarak hizmet verdiklerini ifade eden Kanat, “ Bayburt Kuruyemiş olarak tüm şubelerimizde olduğu gibi şubemizde tüm Covid- 19 tedbirlerimizi alarak hizmet veriyoruz.  Yenilenen konseptimiz ile  açıkta hiçbir ürünümüz kalmadı. Bütün ürünlerimiz cam fanusun içinde ve  müşterilerimiz kendi alamıyor. Ürünleri her seferinde yenilenen eldivenler ile biz veriyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —