Tarih: 08.05.2019 13:11

Ramazan Ayında Balık yemeyi ihmal etmeyin

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Ayında Balık yemeyi ihmal etmeyin

Omega 3 açısından en besleyici besin olan balık yemeyi Ramazan Ayında da ihmal etmeyin. İlçemizde Adnan Menderes İş Merkezi’nin altında hizmet veren Rizeli Kardeşler Ramazan Ayında da olta balıkçılığı ile Gölcük Halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Ramazan Ayı boyunca iftarda açık

Her yıl olduğu gibi bu yılda  15 Nisan’da başlayan av yasağının ardından  olta balıkçılığı ile hizmet vermeye devam eden Rizeli Kardeşler Ramazan Ayında da satışlarına devam ediyor. Rizeli Kardeşler Ramazan Ayı boyunca balık satışının yanında iftarda da hizmet vermeye devam edecek.

Kurtuluş, “Ramazanda balık tercih etmek isteyenleri bekleriz”

Rizeli Kardeşler sahibi Mehmet Ali Kurtuluş’un oğlu Emrah Kurtuluş Ramazan Ayında balık satışları konusunda bilgi verdi. Emrah Kurtuluş, “ 15 Nisan sonrası bir süre durgunluk yaşanmadı değil ama Gölcüklü vatandaşlar balığı seviyor ve sofrasından eksik etmiyor. Bizde av yasağı sonrası olta balıkçılığı ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Ramazan ayında da satışlarımız kaldığı yerden devam ediyor. Bu mevsimde yenilecek en güzel balık sardalya ve istavrit balığını öneriyoruz. Tabi bunun yanında 4 mevsim bulunana çupra ve levrekte bu mevsimde tüketilebilir balıklar arasında. Rizeli Kardeşler olarak biz İftarda buradayız, hizmete devam ediyoruz. Ramazanda balık tercih etmek isteyenleri bekleriz” dedi.

Rizeli Kardeşlerde balık fiyatları

İstavrit 20 lira, sardalya 20 lira,  çupra- levrek 35 lira,  turna mezgit 60 lira, Karadeniz somon 35 lira, barbun 50 lira,  alabalık tane 8 lira, karides 40, deniz levrek 70, Norveç somon 80 lira.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —