Tarih: 20.03.2024 11:52

Ramazan ayının en güzel Lokma ve Pideleri ÖZSERBESLER PASTANESİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan ayının en güzel Lokma ve Pideleri

ÖZSERBESLER PASTANESİNDE

On bir ayın Sultanı Ramazan Ayını en güzel şekilde idrak ederken, İftar sofralarını vazgeçilmesi olan Ramazan Pideleri Özserbesler farkı ile sofraları süslerken, geleneksel lokma tatlısı da Ramazan ayı boyunca Özserbesler’de.

Lokma tatlısı 1 buçuk ile 6 buçuk saatleri arsında çıkıyor

İlçemizin en eski pastanesi olan Özserbesler Pastanesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayında da çıkardıkları pastane usulü Ramazan Pidesi ve Lokma tatlısı ile yoğun ilgi görüyor. Ramazan boyunca tezgahlarda olacak olan lokma tatlısı 1 buçukta yapılmaya başlıyor ve 6 buçuğa kadar devam ediyor.

“Pidemiz 3 günde dursa bayatlamıyor”

Her Ramazan Ayında olduğu gibi bu Ramazan Ayında da Pastane Pideleri ile hizmet vermeye devam ettiklerini ifade eden Özserbesler Pastanesi Sahibi Yavuz Serbes yaptığı açıklamada, “Özserbesler Pastanesi olarak her Ramazan Ayında olduğu gibi bu Ramazan Ayında da özel açma hamurundan yaptığımız pastane pidemiz oldukça yoğun ilgi görüyor. Süt ile yapılan pidemiz 3 günde dursa bayatlamadığı için Gölcük halkı oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Bunun yanında geleneksel lokmamızda Ramazan ayı boyunca tezgahlarda olacak. İlk günden beri çok güzel bir ilgi var. Hem pidemiz hem de lokma tatlımız oldukça beğeniliyor. Lokma tatlımızın dışında Ramazan ayının olmazsa olmazı Güllaç tatlımızda oldukça ilgi gören bir tatlı. Onun dışında şekerpare ve Osmanlı Tulumbası’da oldukça ilgi görüyor” dedi.

Tatlı fiyatları konusunda bilgi verdi

Lokma tatlısını sıcak olarak servis ettiklerini ifade eden Serbes, “Ramazan Ayı boyunca 1 Buçukla 6 buçuk arası lokma tatlımızı sıcak sıcak servis yapıyoruz. Lokma tatlımızın kilosu 200 lira. Onun yanında şekerpare ve Osmanlı Tulumbası tatlısı da 200 Lira ve Güllaç tatlımız ise 300 lira. Ramazan Pidemiz de 25 liradan satılıyor. Tüm Gölcük Halkına hayırlı Ramazanlar diliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —