Tarih: 26.03.2024 11:54

Ramazan Bereketi Fidanlık İlköğretim Okulu  İFTAR YEMEĞİ İLE GÖNÜLLERİ DOLDURDU

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bereketi Fidanlık İlköğretim Okulu

 İFTAR YEMEĞİ İLE GÖNÜLLERİ DOLDURDU

İlçemizin başarılı okullarından olan Fidanlık İlk ve Ortaokulu Geleneksel 1. Fidanlık Okul iftarı Programı ile okulunöğretmenleri, öğrencileri ve velileri iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeği imece usulü hazırlandı

Kocaeli Valiliği ÖNEM projesi ve ÇEDES değer eğitimi kapsamında gerçekleştirilen iftar programı velilerin katılımıyla imece usulüyle gerçekleşti. Okul koridoruna hazırlanan iftar yemeğine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, Okul Müdürü Hilal Tutar Sezer, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Başkan Sezer ve Emniyet Müdürü Şengül öğrencileri yalnız bırakmadı

Fidanlık İlk ve Ortaokulu Müdürü Hilal Tutar Sezer, gerçekleştirdikleri iftar yemeği konusunda yaptığı açıklamada, “Fidanlık İlk ve Ortaokulu olarak Geleneksel 1. Fidanlık Okul iftar yemeğimizi öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimizin katılımıyla imece usulüyle gerçekleştirdik. Ben öncelikle iftar yemeğimize katkı sağlayan hayırsever ve velilerimize, katılım sağlayan misafirlerimize teşekkür ederim. Kocaeli Valiliği ÖNEM projesi ve ÇEDES değer eğitimi kapsamında gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer veİlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Veli Şengül’de katılarak bizi yalnız bırakmadılar. Kendilerine ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda iftar yemeğimiz tekrar gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —