-
BIST 100
16018,80%-0,43
-
DOLAR
44,18% -0,08
-
EURO
50,77% 0,49
-
GRAM ALTIN
7132,50% -0,04
-
Ç. ALTIN
11527,20% -0,36
Ramazan’ın Coşkusu, İyilik Köprüsüne Dönüşüyor
Ramazan’ın Coşkusu, İyilik Köprüsüne Dönüşüyor
Ramazan ayının bereketi, iyilik ve paylaşma duygularını her yıl daha da artırıyor. Kocaeli’nin Derince, İzmit, Körfez bölgelerinde yaşayanlar için bu yılın özel bir gönüllüsü var: Pariltan, iş çıkışı ve hafta sonlarını ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi dağıtarak geçiriyor. Onun özverisi, yüzlerce ailenin yüzünde tebessüm oluşturuyor.
235 adet erzak kolisi dağıtımı yapıldı
Ramazan’ın ilk gününden ayın sonuna kadar devam edecek olan, tek başına onlarca derneğe bedel olan bu gönüllü çaba, sadece yardım alan ve veren arasında bir köprü değil, aynı zamanda toplumun dayanışma ruhunu da simgeliyor. 235 adet erzak kolisi dağıtımı ise sadece bir rakamdan ibaret değil; bu koliler, birçok aile için temel gıda maddelerini içeriyor. Her bir koli yardımseverlerin destekleriyle toplanıyor ve Pariltan’ın titiz organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Dağıtım sırasında evdeki çocukları da unutmayan pariltan çikolata gofret oyuncak gibi hediyelerle çocukları da sevindiriyor.
Örnek davranış takdirle karşılandı
Yardımın bulunup ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıncaya kadar tüm imkanlarını seferber eden kendi arabasıyla ailelerin evlerine kapılarına kadar ulaştıran Pariltan’ın örnek davranışı, iş arkadaşları ve çevresindekiler tarafından da takdirle karşılanıyor. Birçok kişi, onun gibi gönüllülerin toplum için ne kadar önemli olduğunu ve bu tür faaliyetlerin insanların arasındaki bağları güçlendirdiğini vurguluyor. Bilgin Pariltan’ın özverili çabası, Ramazan ayının manevi atmosferini iyilik ve yardımlaşma duygularıyla dolduruyor. Onun gibi gönüllüler, toplumun dayanışma ruhunu canlı tutarak herkes için daha yaşanabilir bir dünya için katkı sağlıyorlar.





CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
Yükleniyor



