Tarih: 29.03.2024 10:51

Ramazan’ın Coşkusu, İyilik Köprüsüne Dönüşüyor

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan’ın Coşkusu, İyilik Köprüsüne Dönüşüyor

Ramazan ayının bereketi, iyilik ve paylaşma duygularını her yıl daha da artırıyor. Kocaeli’nin Derince, İzmit, Körfez bölgelerinde yaşayanlar için bu yılın özel bir gönüllüsü var: Pariltan, iş çıkışı ve hafta sonlarını ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi dağıtarak geçiriyor. Onun özverisi, yüzlerce ailenin yüzünde tebessüm oluşturuyor.

235 adet erzak kolisi dağıtımı yapıldı

Ramazan’ın ilk gününden ayın sonuna kadar devam edecek olan, tek başına onlarca derneğe bedel olan bu gönüllü çaba, sadece yardım alan ve veren arasında bir köprü değil, aynı zamanda toplumun dayanışma ruhunu da simgeliyor. 235 adet erzak kolisi dağıtımı ise sadece bir rakamdan ibaret değil; bu koliler, birçok aile için temel gıda maddelerini içeriyor. Her bir koli yardımseverlerin destekleriyle toplanıyor ve Pariltan’ın titiz organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Dağıtım sırasında evdeki çocukları da unutmayan pariltan çikolata gofret oyuncak gibi hediyelerle çocukları da sevindiriyor.

Örnek davranış takdirle karşılandı

Yardımın bulunup ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıncaya kadar tüm imkanlarını seferber eden kendi arabasıyla ailelerin evlerine kapılarına kadar ulaştıran Pariltan’ın örnek davranışı, iş arkadaşları ve çevresindekiler tarafından da takdirle karşılanıyor. Birçok kişi, onun gibi gönüllülerin toplum için ne kadar önemli olduğunu ve bu tür faaliyetlerin insanların arasındaki bağları güçlendirdiğini vurguluyor. Bilgin Pariltan’ın özverili çabası, Ramazan ayının manevi atmosferini iyilik ve yardımlaşma duygularıyla dolduruyor. Onun gibi gönüllüler, toplumun dayanışma ruhunu canlı tutarak herkes için daha yaşanabilir bir dünya için katkı sağlıyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —