Tarih: 07.08.2024 12:52

RECEP SARIDOĞAN OĞLUNU EVLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Aysel-Recep Sarıdoğan çiftinin yakışıklı ve bey efendi oğulları Yunus, Name-Cafer Ünlü çiftinin güzel ve hanımefendi kızları Zeynep ile düzenlenen törenle bir ömür boyu sürecek birliktelik için ‘evet’ diyerek imza attılar. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğün cemiyetine; Kocaeli’nin ve Körfez’in önde gelen isimleri katıldı. 

Salon yoğun katılımdan yetersiz kaldı

Düğüne; Cumhuriyet Başsavcı Vekili Eray Akkavak, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, sanayiciler, iş adamları, muhtarlar, müdürler, Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatları, Anadolu Gençlik Derneği Yöneticileri, oda başkanları ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Katılımın yoğun olması nedeniyle, salon yetersiz kaldı. 

Sarıdoğan, teşekkür etti

El ele çıkan gelin ile damadı; katılımcılar alkışlarla karşıladılar. Gelin ile damadın nikâhına çok sayıda kişi şahitlik yaptı.  Damadın Babası ve Kocaeli’nin saygın iş adamı Recep Sarıdoğan, gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Gelen katılımcılara teşekkür ettiğini belirten Sarıdoğan, ‘ Bu güzel ve özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ederim’ dedi. Siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerinin buluştuğu düğün törenine katılımın oldukça fazla olması; düğün sahipleri tarafından memnuniyetle karşılandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —