-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
50,98% -0,01
-
GRAM ALTIN
7306,35% -0,40
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Resim yarışmasına katılan öğrencilerden Vali Aktaş’a ziyaret
“Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Tüketici Hakları” Konulu Resim Yarışmasına Katılan Öğrenciler Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti
Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında Türkiye Genelinde düzenlenen “Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Tüketici Hakları” konulu Ortaokullar arası resim yarışmasına eserlerini gönderen öğrenciler Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ettiler.
Yarışmaya eser gönderen öğrenciler ile öğretmenleri ve aileleri katıldılar
Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy ve İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya’nın eşlik ettiği ziyarete; Özel Nadide Ortaokulu, Çelik Sanayi Ortaokulu, Cahit Külebi Ortaokulu, Bağlarbaşı Ortaokulu, Körfez Yeşil Vadi Koleji, Başiskele Mahmut Paşa Ortaokulu ve İzmit Ortaokulundan yarışmaya eser gönderen öğrenciler ile öğretmenleri ve aileleri katıldılar.
Ödül alan öğrencileri tebrik etti
Özel Nadide Ortaokulu Müdürü Ramazan Mavuş ve Özel Nadide Ortaokulu öğretmeni Şakire Aytürk, yapılan yarışma ve öğrenciler hakkında Vali Aktaş’a bilgiler vererek kabullerinden dolayı teşekkür etti. Tüketicilerin bilinçli hale gelmesi adına bu tür faaliyetleri desteklediklerini ifade eden Vali Aktaş, öğrencilerin de bu konuda duyarlı olmalarının önemli olduğunu belirterek yarışmada ödül alan öğrencilerin her birini tebrik ederek Aileleri, öğretmenleri ve okul müdürlerine teşekkürlerini iletti.
Teşekkür belgelerini takdim etti
Vali İlhami Aktaş; yarışmada birincilik ödülü alan Ecem Aydoğdu ile yarışmaya katılan diğer öğrencilere hem hediyelerini hem de ilimizden yarışmaya eser gönderen tüm öğrencilere takdim edilmek üzere Ticaret Bakanlığınca gönderilen teşekkür belgelerini vererek, günün anısına fotoğraf çektirdi. Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmeyi amaçlanmaktadır.
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
Yükleniyor



