Tarih: 21.12.2019 12:44

Ressam Banu Devrim Atölyesi’nin moral günü

Facebook Twitter Linked-in

Ressam Banu Devrim Atölyesi’nin moral günü

Gölcük Belediyesi  Mehmet Akif Ersoy Konservatuar Resim Bölümü’nde uzun yıllardır resim eğitimi veren Ressam Banu Devrim, Ekim ayında derslere başladı. Yoğun talep gören kursta, ressamlar yetiştiren Devrim’e kurs merkezinde kursiyerleri ve davetliler ile güzle bir moral günü düzenlediler.

Eğitimler tüm hızıyla devam ediyor

Verdiği eğitimler ve düzenlediği sergiler ile büyük beğeni alan Ressam Banu Devrim, Mehmet Akif Ersoy Konservatuar’ında eğitimlere devam ediyor. Yeni dönemin başlamasıyla oldukça yoğun bir şekilde eğitimlere devam eden Ressam Banu Devrim ve kursiyerler kendilerine ödül vererek oldukça güzle bir gün geçirdiler.

Devrim “Bugün de kendimize ödül verdik”

Resim dersleri ve gerçekleştirdikleri moral günü hakkında bilgi veren Ressam Banu Devrim yaptığı açıklamada, “ Her sene resim kurslarına yoğun talep oluyor. Herkesi almaya gayret ediyorum. Gölcük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile acılan GÖLMEK kursları çok büyük şans. Bu sene de Ekim ayında başladım derslere. Her sene konulu sergiler hazırlıyorum. Tüm kursiyerler  büyük bir özenle hazırlanıyor sergilere. Üç aydır çok yoğun çalışıyoruz, bugün de kendimize ödül verdik. GÖLMEK Sorumlu Müdürü Sayın Tuba Sarıgül ve Kültür Merkezi memurumuz Sevinç Senduran Hanım bu güzel günde bizimle oldular. Sanat konuştuk, duygularımızı paylaştık. Yeni projeler hakkında fikir alış verişi yaptık.Tuba Hanım’a ve Sevinç Hanım’a çok teşekkür ederiz. Birlikte daha nice sergilere inşallah” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —