Tarih: 15.09.2018 09:33

Ressam Banu Devrim torununa güzel bir doğum günü partisi verdi

Facebook Twitter Linked-in

 

Ressam Banu Devrim torununa güzel bir doğum günü partisi verdi

İYİ Kİ DOĞDUN ARDA TORUN

Ressam Banu Devrim 3 yaşına giren torunu Arda Torun için  güzel bir doğum günü partisi verdi. Banu Devrim’i bu güzel gününde dostları da yalnız bırakmayarak minik Arda’nın doğum günü partisine katıldılar.

Dostları yalnız bırakmadı

Ressam Banu Devrim’in kızı  Yasemin ve Ali Torun çiftinin biricik oğlu Arda Torun yeni yaşını kutladı. İstanbul’ da yaşayan Yasemin& Ali Torun çiftinin biricik oğulları Arda Torun’un yeni yaşı için yakın dostları ile biraraya gelen Banu Devrim torunu Arda Torun’un yeni yaşını kutlayarak güzel saatler geçirdiler. Doğum günü partisine katılan Banu Devrim’in yakın arkadaşları Berna İkiz,Seyhan Sirmen, Hilal  Suan, Fulya Beyoğlu, Oya Ülkü, Belma Gazi,  küçük Arda ‘ya yeni yaşında samimi dileklerde bulundular .

Devrim, “ Torun aşkı çok özel”

Torun sevgisinin bir başka olduğunu ifade eden Ressam Banu Devrim, ”Torunum Arda’ yı çok seviyorum.Torun aşkı çok özel, onunla güzel saatler geçirmek ve ilgilenmek çok değerli. Burada yaşayan arkadaşlarım da Arda ‘yı çok seviyorlar. Bu özel günde bizi yalnız bırakmadılar. İnanılmaz mutlu olduk birlikte olmaktan. Onlar bizim kıymetli dostlarımız. Arda da ilerde bu günleri sevgiyle hatırlasın. Bu güzel günde tüm aile ve dostlarımla birlikte  Arda ile beraber mumlarını üfledik. Ona mutlu ve huzurlu yaşlar diledik. Tüm çocuklarımızı Allah korusun ve yolları açık olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —