Tarih: 09.05.2023 14:54

Ressam İsmet Çetin 3. Kişisel Sergisini açtı SANATSEVERLERDEN TAM NOT

Facebook Twitter Linked-in

Ressam İsmet Çetin 3. Kişisel Sergisini açtı

SANATSEVERLERDEN TAM NOT

Yaklaşık 20 yıllık tutkunu geliştirerek çizdiği resimlerle ilk sergisini Gölcük’te, ikinci sergisini İstanbul’da açan emekli Deniz Astsubay İsmet Çetin, 3. sergisini 6 Mayıs’ta Kocaeli Güzel Sanatlar Galerisi’nde açtı. Sanatseverler Ressam Çetin’in sergisini çok beğenirken, sergi açılışına katılım yoğun oldu. Sergi 13 Mayıs Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Açılışa yoğun katılım sağlandı

Gölcüklü Ressam İsmet Çetin, 8 Mayıs’ta 3. Kişisel Sergisi’ni İzmit’te Eski Tren Garı Güzel Sanatlar Galerisi’nde açtı. Sergi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Sanatçılar, Sanatseverler ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Çetin, ‘Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’

Ressam İsmet Çetin, sergi açılışına katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, ‘ ‘Renklerin İzleri Karma Resim Sergi’mi açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerin katılımları mutluluğumu daha da arttırdı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki 6 Şubat’ta ülkemizde çok üzücü deprem felaketleri yaşadık, zor günlerden geçtik. Sergi açılışımızı Şubat ayında yapacaktık, deprem olunca sergimizi erteledik. Önce depremzedeler dedik. Sergimizin açılışı bugüne kısmetmiş. Güzel bir katılım sağlandı. Sergi açılışıma destek veren herkese ayrıca teşekkür ediyor, Sanatın dolu dolu yaşandığı günler diliyorum’ dedi.

Sezer’den tebrik

Sergi açılışına katılım sağlayan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcüklü Ressam İsmet Çetin’i tebrik ederek, Sanata ve Sanatçıya her zaman destek verdiklerini ve vereceklerini söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —