Tarih: 11.07.2023 13:32

Ressam İsmet Çetin, Başkan Sezer’e TABLOSUNU HEDİYE ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Ressam İsmet Çetin, Başkan Sezer’e

TABLOSUNU HEDİYE ETTİ

Gerçekleştirdiği sergiler ve çizdiği resimler ile büyük beğeni alan Ressam İsmet Çetin, 6 Mayıs’ta Kocaeli Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirdiği resim sergisinde kendisini yalnız bırakmayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek çizdiği tablolardan birini hediye etti.

Makamında ziyaret etti

20 yıl önce başladığı resim tutkusuyla birbirinden güzel tablolar çizen ve bu gününe kadar 3. kişisel sergisini gerçekleştiren Emekli Deniz Astsubay İsmet Çetin, 6 Mayıs’ta Kocaeli Güzel Sanatlar Galerisi’nde 3. Sergisini açmış ve eserleriyle büyük beğeni almıştı. Sergisinin açılış töreninde kendisini yalnız bırakmayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret eden Ressam İsmet Çetin, Başkan Sezer’e sergisinde kendisini yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek kendi çizimi olan bir tablo hediye etti.

Başkan desteğinden ötürü Sezer’e teşekkür etti

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklama yapan Ressam İsmet Çetin, “6 Mayıs’ta Kocaeli Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirdiğim 3. Kişisel resim sergimde Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer beni yalnız bırakmayarak sergi açılışıma katılmıştı. Bu nazik davranışından ötürü başkanımızı makamında ziyaret ederek Resim sergimde sergilediğim ve kendisinin de çok beğendiği  bir tablomu hediye ettim. Sanata ve sanatçıya her zaman destek veren başkanımıza tekrar çok teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —