Tarih: 05.05.2023 13:17

Rizeli Kardeşler İşletmecisi Samet Balcı, “BALIK FİYATLARINDA DÜŞÜŞ BEKLİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Rizeli Kardeşler İşletmecisi Samet Balcı,

“BALIK FİYATLARINDA DÜŞÜŞ BEKLİYORUZ”

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında bulunan Balıkçılar Çarşısında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Balık Lokantası 15 Nisan’da biten balık sezonun sonrası olta ve küçük tekne balıkçılı ile günlük taze balıkları ile hizmet vermeye devam ediyor.

Sezon başlayana kadar hizmet vermeye devam

15 Nisan itibariyle balık sezonu sona erdi. 1 Eylül’de başlayacak olan balık sezonuna kadar büyük tekne ve gırgırların denize açılması yasaklanırken küçük teknelerin denize açılması ve olta balıkçılığı devam ediyor. İlçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Rizeli kardeşler Balık Lokantası yaz sezonunda da günlük taze balıkları ile  Gölcük halkına hizmet vermeye devam edecek.

Balcı, “Yaz sezonunda da taze günlük balıklar ile hizmet vermeye devam edeceğiz”

Yaz sezonunda da günlük taze balıklar ile hizmet vermeye devam edeceklerini ifade eden Rizeli Kardeşler Balık Lokantası işletmecisi Samet Balcı, “15 Nisan’da biten balık sezonuna rağmen günlük taze balık ile devam ediyoruz. 15 Nisan’ da büyük gırgır ve teknelerle yasak var ama küçük tekne ve sandallar denize açılabiliyor. Bu nedenle yaz sezonunda da taze günlük balıklar ile hizmet vermeye devam edeceğiz. Tabi bunun yanında olta balıkçılığı da bu dönemde biraz daha artıyor. Amatör balıkçıların getirdiği balıklar ile tezgâhımız da sürekli taze balık bulunuyor. Tabi sezon bittiği için fiyatlara bir miktar etkiledi. Balık fiyatlarında bir miktar yükselme oldu. Bazı günleri bu yükselme daha fazla olsada çoğu zaman en makul seviyede tutmaya çalışıyoruz. Bunun nedeni de sezon bittiği için denize eskisi kadar balıkçı açılmıyor ve denizden çıkan balık miktarı da azaldığı için fiyatlar bir miktar yükseliyor. Sezon daha yeni bitti ve Ramazan Bayramı’nı yeni geride bıraktık. Önümüzdeki dönemlerde denize daha çok balıkçının açılmasıyla balık fiyatlarında bir düşüş olmasını bekliyoruz. Rizeli Kardeşler olarak yaz sezonunda da Gölcük halkına en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları

Hamsi 150 Lira, İstavrit 130 Lira, Çinekop 250 Lira,  Sardalya 120Lira,  Mezgit 140 Lira,  Turna Mezgit 200 Lira, Çupra 140 Lira, Levrek 150Lira,  Karadeniz Somon 140Lira,  Norveç Somon 400Lira,  İthal Uskumru Tane 30 Lira, Alabalık 100Lira,  Zargana 100Lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —