Tarih: 17.07.2019 13:46

RİZELİ KARDEŞLER YAZ AYLARINDA DA BOL BALIK ÇEŞİTLERİ İLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

RİZELİ KARDEŞLER YAZ AYLARINDA DA BOL BALIK ÇEŞİTLERİ İLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet veren Rizeli kardeşler yaz aylarında da bol balık çeşitleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

YAZ AYLARINDA DA TÜKETİLMELİ

Omega 3 açısından en zengin besin olan balık sadece kış aylarında değil yaz aylarında da bol bol tüketilmesi gerekiyor. İlçemizde Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler zengin balık çeşidi ile Gölcük halkına hizmet etmeye devam ediyor.

ŞU ANDA EN LEZZETLİ BALIK SARDALYA

 Rizeli Kardeşler’in işletmecisi Osman Balcı yaptığı açıklamada, “ Mevsim itibariyle yoğun olmasa da yaz aylarında da balık yemek isteyenler için tezgahımızı balık çeşitleri ile dolduruyoruz. Balık sadece kış aylarında değil yaz kış yenilmesi gereken özellikle omega 3 açısından en zengin besindir. Bu nedenle yaz aylarında da bol bol balık tüketilmesi gerekiyor. Şu anda en lezzetli balık sardalya diyebiliriz. Tam yağlandığı dönem olduğu için en lezzetli dönemidir.  Bunun dışında istavrit, çupra, levrek ve Karadeniz  mezgit tam yenilecek balıklar” dedi.

SALATA ÜSTADI HÜSEYİN KURTULUŞ’UN SALATASI BİR BAŞKA

Balcı sözlerinin devamında, “ Rizeli Kardeşler olarak her zaman günlük taze balıklar ile Gölcük halkına çiğ ve pişmiş balık olarak hizmet vermekteyiz. Balıklarımızın yanı sıra salata üstadı Hüseyin Kurtuluş’un salataları oldukça beğenilmektedir. Müşterilerimiz balıkların yanında mutlaka Hüseyin Şef’in salatasını isterler. Bunun yanı sıra hususi olarak salata yemeye gelen ya da evde yemek için paket yaptıran müşterilerimiz bile var” dedi.

RİZELİ KARDEŞLERDE BALIK FİYATLARI;

Hamdi 25 lira, istavrit 30 lira,  sardalya 30 lira,  mezgit 30 lira,  barbun 40 lira,  Turna mezgit 50 lira, çupra 35 lira, levrek 35 lira,  Karadeniz somon 35 lira, Norveç somon 85 lira,  karides 70 lira,   alabalık tane 8 lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —