Tarih: 29.07.2019 14:57

Rizeli Kardeşler yaz aylarında da yoğun ilgi görüyor

Facebook Twitter Linked-in


Rizeli Kardeşler yaz aylarında da yoğun ilgi görüyor

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler bol balık çeşitleri ve mevsimine göre uygun fiyatları ile büyük beğeni alıyor. Yaz aylarında olduğumuz şu gönlerde yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Mezgit, sardalya, istavrit, barbun ve turna mezgit en çok ilgi gören balıklar

Av yasağını bitmesine kısa bir zaman kala uzun zamandır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Gölcüklü vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Rizeli Kardeşler işletmecilerinden Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı bu mevsimde en çok ilgi gören ve yenişmesi gereken balıklar hakkında bilgi verdi. Samet Balcı yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda Mezgit, sardalya, istavrit, barbun ve turna mezgit tam mevsim balığı olduğunun güzel ilgi var. Bunların dışında yine çupra, levrek ve somon da  günlük taze gelen balıklar ve 4 mevsim yenilebilir” dedi.

Rizeli Kardeşlerde balık fiyatları;

Hamsi 25 lira,  istavrit 30 lira,  mezgit 30 lira,  cupra levrek 35 lira,   barbunya 45 lira,   turna mezgit 50 lira,  Karadeniz somon 35v Norveç somon 85 lira,  sardalya 25 lira,   karides 50 lira

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —