Tarih: 20.06.2022 14:10

Rizeli Kardeşler’de balığa devam

Facebook Twitter Linked-in

Rizeli Kardeşler’de  balığa devam

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’ni alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Balık Lokantası yaz aylarında da günlük taze balıkları ile hizmet vermeye devam ediyor.

Olta ve küçük tekne balıkçılığı ile satışlara devam ediyorlar

15 Nisan’da av yasağı gelen balık sezonu sonrası olta ve küçük tekne balıkçılığı ile hizmet vermeye devam eden Rizeli Kardeşler’de günlük taze balıkları ile hizmet vermeye devam ediyor. İşletme sahibi Emrah Kurtuluş kış aylarında kadar olmasa da yaz sezonunda da güzel bir ilginin olduğunu ifade ederek, yaz sezonunda çiğ satış yerine restaurant kısımlarını daha çok tercih edildiğini ifade etti.

“Çiğ balık yerine Restaurant kısmınız daha çok tercih ediliyor”

Rizeli kardeşler Balık Lokantası işletmecisi Emrah Kurtuluş yaptığı açıklamada, “Sezonun bitirmemizin ardından Rizeli Kardeşler olarak gerek olta gerekse küçük tekneler ile yakalanan balıklar ile satışlarımız devam ediyor. yaz sezonunda özellikle olta balıkçılığı ile yakalanan balıklar çok geldiği için tezgahımızda sürekli taze ve günlük balık bulmak mümkün.  Yaz sezonunda müşterilerimiz çiğ balık yerine pişmiş paket veya restaurat kısmımız daha çok tercih ediyor.  Rizeli Kardeşler olarak Karadeniz usulü tava ve ızgara balık çeşitlerimizle Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de güncel balık fiyatları

İstavrit 60 lira,  Sardalya 60 Lira, Mezgit 90 Lira, Çupra 110 Lira, Levrek 110 Lira, Barbun 150 Lira,  Alabalık 60 Lira,  Lüfer Tane 80 Lira,  İthal Uskumru Tane 25 Lira,  Norveç Somon 300 Lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —