Tarih: 24.03.2019 12:34

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları mevsim normallerine göre uygun

Facebook Twitter Linked-in

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları mevsim normallerine göre uygun

İlçemiz Adnan Menderes İş Merkezi’nin altında uzun yıllardır vatandaşlara hizmet veren Rizeli Kardeşler Balık Lokantası lezzetli balıkları ile damakta harika bir tat bırakmaya devam ediyor. Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nın işletmecilerinden Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı balık fiyatları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Kurtuluş, “Şu an için balık fiyatlarında bir yükseliş görmüyoruz”

Gölcük Adnan Menderes İş Merkezi’nin altında vatandaşlara hizmet veren Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nın işletmecilerinden Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı, balıkların tezgahlarda bol olması ile birlikte fiyatların mevsim normallerine göre uygun olduğunu belirtti. Balcı konuşmasında, “Hava şartlarına göre balık sezonunun bitimine yaklaştığımız için gırgır balıkları fiyatları mevsim normallerine göre uygun. Balık sezonu bittikten sonra olta balıkçılığı başlayacağı zaman balık fiyatları daha da düşer. Şu an için balık fiyatlarında bir yükseliş görmüyoruz” dedi.

“Alo Hamsi” hattımıza Gölcük halkından güzel bir ilgi var

Ev ve iş yerlerine “Alo Hamsi” hattı üzerinden verilen siparişleri istenildiği saat ve istenildiği şekilde pişirip teslim ettiklerini ifade eden Samet Balcı, “ “Alo Hamsi” hattımıza Gölcük halkından güzel bir ilgi var. Rizeli Kardeşler olarak müşterilerimizin isteği doğrultusunda istediği balığı ızgara ya da tavada pişirerek istediği saatte sıcak bir şekilde teslim ediyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nda tezgâhtaki fiyatlar;

Hamsi 20 TL, İstavrit 20 TL, Çinekop 40 TL, Çupra 30 TL, Levrek 30 TL, Palamut (tane) 30-35 TL, Barbun 50 TL, Tekir 35 TL, Turna mezgit 50 TL, Dil balığı 35 TL, Alabalık (tane) 10 TL, Karides 40 TL, Karadeniz yerli somon 30 TL, Norveç somonu 70 TL.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —