Tarih: 29.04.2019 13:11

Rizeli Kardeşler’de küçük tekne, kayık ve olta ile tutulan balıklar ile satış yapmaya devam

Facebook Twitter Linked-in

Rizeli Kardeşler’de küçük tekne, kayık ve olta ile tutulan balıklar ile satış yapmaya devam

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet veren Rizeli Kardeşler 15 Nisan tarihi itibariyle başlayan av yasağı ile birlikte küçük kayık ve olta balıkları ile hizmet vermeye devam ediyor.

Av yasağı kalkana kadar olta balıkçılığına devam

15 Nisan tarihi itibariyle balık sezonu büyük tekneler, gırgır ve trol teknelerinin avlanmalarına yasak geldi. İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren  Rizeli Kardeşler küçük tekne, kayık ve olta ile tutulan balıklar ile satış yapmaya devam edecek.  1 Eylül’de kalkacak olan av yasağına kadar Rizeli Kardeşler’de günlük taze balık bulmak mümkün.

Kurtuluş, “Kış ayında olduğu gibi yaz aylarında da günlük taze balık satmaya devam edeceğiz”

Rizeli Kardeşler İşletmecisi Mehmet Ali Kurtuluş ve oğlu Emrah Kurtuluş yaptıkları açıklamada, “ 15 Nisan tarihi itibariyle balık sezonu büyük tekneler, gırgır ve trol teknelerinin avlanmalarına yasak geldi. Fakat küçük tekne ve kayıklar ile olta balıkçılığına devam ediliyor. Rizeli Kardeşler olarak yaz sezonunda ve Ramazan Ayında Gölcük halkına hizmet vermeye devam edeceğiz. Sezon balığı olan istavrit, mezgit, barbun, Gemlik Hamsi çıkmaya devam ediyor. Bunun yanında çupra, levrek, somon ve diğer balık çeşitlerimiz mevcuttur. Kış ayında olduğu gibi yaz aylarında da günlük taze balık satmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her zaman önemlidir. Bu nedenle her zaman tezgahımızda günlük taze balık bulunmaktadır” dedi.

Ramazan Ayında hizmet vermeye devam

Ramazan Ayında da hizmet vermeye devam edeceklerini açıklayan Kurtuluş, “ Ramazan Ayında balık satışına devam edeceğimiz gibi iftarda da açık olacağız. İftar menümüzde sabit bir fiyat belirlemedik. Müşterilerimizin arzu ettikleri balık üzerinden fiyatlarımızı belirleyeceğiz. Tabi balıklarımız kadar salatalarımızda günlük taze malzemelerden hazırlanır. Salata şefimiz Hüseyin Kurtuluş bu konuda oldukça uzmandır. Rizeli Kardeşler’de balık bizden salata Hüseyin Şeften sorulur” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları;

Hamsi 25 lira, İstavrit 25 lira, Mezgit 25 lira, Çupra 35 lira, Levrek 35 lira, Norveç Somon 85 lira, Barbun 50 lira, Çinekop 60 lira, Karadeniz Somon 35 lira, Alabalık tane 8 lira, İthal Uskumru tane 8 lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —