Tarih: 20.03.2019 12:41

Rotterdam İlkokulu 1-B Sınıfı Öğrencilerinden BÜYÜKLERİNİ GURURLANDIRAN ÇANAKKALE GÖSTERİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Rotterdam İlkokulu 1-B Sınıfı Öğrencilerinden
BÜYÜKLERİNİ GURURLANDIRAN ÇANAKKALE GÖSTERİSİ
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Rotterdam İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri büyüklerini gururlandıran ve duygulandıran bir gösteriye imza attılar.
Minik öğrenciler izleyenleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı
Rotterdam İlkokulu 1-B sınıfı Öğrencileri, Öğretmenleri Feyza Balkaya eşliğinde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104 yıldönümünü en güzel şekilde kutladılar. Minik öğrenciler 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde hazırladıkları gösteri ile öğretmenlerini, ailelerini ve tüm izleyenleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı.
Büyük zafer yeniden gönüllerde yaşatıldı
Düzenlemiş oldukları etkinlik hakkında duygu ve düşüncelerini dile getiren Rotterdam İlkokulu Müdürü Güven Kaya, “ 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 104. Yıldönümünde 1-B sınıfı bugünün minikleri yarınlarımızın güvencesi çocuklarımız; Öğretmenleri Feyza Balkaya eşliğinde hazırladıkları Çanakkale Zaferimiz gösterisiyle öğretmenlerini, ailelerini ve tüm izleyenleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Bizlere bu büyük zaferimizi tekrar gönlümüzde yaşatmayı başaran miniklerimize ve bu gösteride büyük emeği geçen Sınıf Öğretmenleri Feyza Balkaya’ ya çok teşekkür eder; minik yavrularımızın tek tek gözlerinden öpüyorum” dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —