Tarih: 23.09.2022 14:24

Saadet Gölcük’ten Kudüs’te Anlamlı Toplantı

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Gölcük’ten Kudüs’te Anlamlı Toplantı

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, İl Teşkilat Başkanı Halil Kayın Kudüs Ziyaretlerini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönmeden önce gerçekleştirdikleri toplantıda Kudüs için ne yapabilirizi konuştular.

Toplantı da herkese tek tek söz veren Halil Kayın; “Bizler dünden bugüne Özgür Filistin ve Özgür Kudüs davası için çalışıyoruz ve insanları da bu çalışmalara yönlendirmeye teşvik ediyoruz.  Biz diğer siyasi partiler gibi sadece 85 milyon insanımız değil dünyadaki 1.5 milyar İslam Alemi ve dünyadaki 8 milyar insanlık alemi için çalışıyoruz bizi diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özellik ise bu dedi.

KUDÜS İÇİN NE YAPABİLİRİZ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, “ Sizlerin düşünceleri bizim için her zaman önemlidir aramızda kıymetli iş insanları var burada birçok görüşme sağladık Gölcük’ten Kocaeli’den Kudüs’e birçok faaliyet gerçekleştirebileceğimizi daha iyi anladık. Bizim Gölcük’ten yakacağımız ışığı Türkiye’deki ve tüm dünyadaki insanlar görecektir ve Kudüs’ün özgürlüğüne giden yoldaki birçok engeli bu şekilde aşacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —