Tarih: 06.04.2023 12:25

Saadet Partili Kadınlar iftar yemeğinde bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen İftar yemeği programına Saadet Partisi Kadın Kolları da katılarak gençleri yalnız bırakmadılar.

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Yönetimi de katıldı

Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Kübra Ekiz ve gençlik yönetimi Merkez kapalı çarşıda bulunan merkezlerinde bir iftar yemeği organize ettiler.  Saadet Partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Şükrüye Bilgili ve yönetimi de iftar yemeğine katıldılar. İftar yemeğine  Saadet Partisi Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı  Zeynep Nur Vonal, Saadet Partisi Kocaeli Gençlik Tanıtım Başkanı  Zehra Metin ,Saadet Partisi Kocaeli Eğitim Uzmanı Fatma Sena Kaya ve Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Handan Zehra Gürses’de katılım gösterdi.

Ekiz, “14 Mayıs seçimlerine odaklanmış durumdayız”

İftar yemeği sonrası açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Kübra Ekiz, “İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı münasebetiyle iftar yemeği organize etmek istedik.  İftar yemeğimize Kadın Kolları Başkanımız Sayın Şükrüye Bilgi ve İl Gençlik Kolları yönetimimizin de katılım göstermesi bizleri çok mutlu etti. Bilindiği gibi şu anda 14 Mayıs seçimlerine odaklanmış durumdayız. Sadet Partisi Gençlik Kolları olarak saha çalışmalarımız Ramazan Ayında olduğumuz için şu anda sakin geçse de Ramazan Ayının bitmesiyle aktif bir şekilde saha çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —