Tarih: 04.04.2023 13:56

Saadet Partili Kadınlar saha çalışmalarını sıklaştırdı

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partili Kadınlar saha çalışmalarını sıklaştırdı

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi öncesi saha çalışmalarını sıklaştıran Saadet Partisi Kadın Kolları, ilçemizdeki kadın esnafları ziyaret ettiler.

Kadın esnafları ziyaret ettiler

Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükrüye Bilgili, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Ayşegül Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Kübra Ekiz ve Kocaeli İl Kadın Kolları’nın Gölcük Sorumlusu Nuran Mercan, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi öncesi saha çalışmalarını sıklaştırdı.  Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükrüye Bilgili önderliğinde ilçemizdeki kadın esnafları ziyaret eden Saadet Partili Kadınlar, Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun broşürü, hurma ve Türk Kahvesi’nden oluşan iftariyelik paketini dağıttılar.

“Millet İttifakı olarak daha aydınlık bir Türkiye’ye kavuşacağız inşallah”

Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında açıklama yapan Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükrüye Bilgili, “Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları olarak saha çalışmalarımızı Ramazan Ayında olmamız münasebetiyle ona göre programlıyoruz ve saha çalışmalarımız bu yönde yapıyoruz. Kadın Kolları yönetimi olarak son saha çalışmamızda ilçemizde ki kadın esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik. Artan geçim sıkıntısı esnaflarımızı da derinden etkilediğini bir kez daha gördük. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerin ardından Millet İttifakı olarak daha aydınlık bir Türkiye’ye kavuşacağız inşallah. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan Bayramı’ndan sonra saha çalışmalarımızı daha da sıklaştıracağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —