Tarih: 14.04.2019 10:39

Saadet Partisi eski Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi eski Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretleri

Geçtiğimiz gün VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde Safra kesesi ameliyatı olan Saadet Partisi eski Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve Saadet Partisi eski Kontenjan Meclis Üyesi Yaşar Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

Dostları biran olsun yalnız bırakmıyor

Bir süredir gribal enfeksiyon şüphesiyle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Saadet Partisi eski Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız’ın yapılan tetkikler sonucunda safra kesesinde iltihaplanma olduğu ortaya çıkmış ve  VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Geçirdiği ameliyat sonrası dostlarının bir an olsun yalnız bırakmadığı Saadet Partisi eski Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız’ı Saadet Partisi Eski Belediye Meclis Üyesi Murat Öner ve yakın dostları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Bir süre daha tedavisine devam edilecek

Sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenilen Saadet Partisi eski Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız’ın bir süre daha VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde tedavisine devam edileceği ve daha sonrasında taburcu edileceği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —