Tarih: 20.02.2024 12:48

Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı  Mehmet Emin Özçelik ÇİFTLİK MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özçelik

ÇİFTLİK MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Mehmet Emin Özçelik, Çiftlik Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

“Mahallemizin tüm eksiklerini biliyoruz”

Çiftlik Mahalle Muhtarı Hüseyin Girgin ile görüşmelerde bulunan Özçelik gerçekleştirdiği ziyaretler konusunda yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “Biricik, Gölcük’ümüzün nüfus oranıyla en büyük Mahallesi Çiftlik Mahallemizi yukarıdan aşağıya kadar biliyoruz. Saha çalışmalarımızda gördük ki seçimleri çantada keklik olarak gören zihniyet, en büyük mahallemiz Çiftlik Mahallemizi görmezden gelmiş, hizmette eksik bırakmış. Mahallemiz sosyalleşecek bir alan arıyor, sık sık kesilen elektrikten esnaf da halk da illallah etmiş, yollar köstebek yuvasına dönmüş, sokaklarda ağır vasıtalar cirit atıyor mahalleli araçları ile çiftliğe girdiğinde hareket edemiyorlar” dedi.

“Çiftlik Mahallemizin en büyük eksikliği kent merkezi”

Sözlerine devam eden Özçelik, “Mahallemiz çok fazla göç alan bir mahalle, hizmet olmadığı için toplumumuzun temel taşı olan gençlerimizi mahallemizde elimizde tutamıyoruz, mahallemizin çocukları için oyun alanları mevcut değil. Özellikle Fidanlık arafta kalmış gelecekte ne olacağı belli olmayan sanayi bölgesi ile E5 arasında sıkışmış bir bölge. Bu bölgedeki sıkışmışlığı ortadan kaldıracağız. Çiftlik Mahallemizin en büyük eksikliği kent merkezi ,görevdeki arkadaşlar mahallemize bir kent merkezini hor görmüşler. 1 Nisan günü inşallah halkımızın desteği ile bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz” dedi.

Akabinde esnaf ziyaretinde bulunan Özçelik, esnaflara hayırlı kazançlar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —