Tarih: 13.09.2020 12:18

Saadet Partisi Gölcük halkıyla buluşmaya devam ediyor ‘BU SÜRECİN FATURASINI HALKIMIZ ÖDÜYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı sahada halkıyla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazıyla beraber başladıkları ziyaretlerde Gölcük ilçe başkanı Yaşar Yıldız, il başkan yardımcısı Selman Çoban, ilçe yönetim kurulu üyeleri Şakir Akyer ve Hüseyin Tapanoğlu hazır bulundu.

Seçmenin derdini dinliyorlar

Cuma günleri Kocaeli çapında, tüm 12 ilçenin teşkilatları ile, aynı anda gerçekleştirdikleri bu program ile, Saadet Partisi seçmeninin derdini dinlemeye devam ediyor.

‘Halkımız yardımlaşmayı çok seviyor ve elden bırakmıyor’

2 dernek 3 esnaf ve 1 hasta ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız şunları söyledi: “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile yine müşahede ettik ki, atlatmakta olduğumuz bu salgın sürecinin fatura yükünü halkımız ağır ödüyor. Her platformdaki insanımızın derdi aynı, ekonomi ve gelecek kaygısı. Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun ki, halkımız yardımlaşmayı çok seviyor ve elden bırakmıyor. Bunu önemsemekle beraber bizler de, doğru, faydalı, üretici gerçek bir idare ile yardıma muhtaç tek bir ferdin dahi kalmadığı, güçlü bir ekonominin mümkün olduğunu, geçmişte de olduğu gibi yapılabilirliğini, her fırsatta her ziyaretimizde halkımıza anlatıyoruz. Cuma günümüzün hayrı ve bereketinden aldığımız enerji ile insanımıza ulaşmak, hasbihal etmek, adil paylaşımlı haksız kazanımların terk edildiği bir sistemin mümkün olduğunu vurgu ile hakkı haykırmak, bizleri her zaman mutlu etmiştir ve etmeye devam edecektir.”

‘İl Kongremiz tüm milletimiz için hayırlı olsun’

Yaklaşan Kocaeli Kongresini de hatırlatan Gölcük ilçe Başkanı Yaşar Yıldız, “20 sinde yapılacak olan Saadet Partisi Kocaeli Kongresi, tüm milletimiz için hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —