Tarih: 27.02.2023 13:41

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa ÖZSOY/“MERHUM HOCAMIZI RAHMETLE ANIYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa ÖZSOY

“MERHUM HOCAMIZI RAHMETLE ANIYORUZ”

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy 54.Hükümet Başbakanı ve Milli Görüş Hareketi’nin Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıldönümüyle alakalı mesaj yayınladı.

“Merhum Hocamız kısa süre de birçok başarıya imza atmıştır”

Başkan Özsoy yaptığı açıklamada, “Merhum Hocamız kısa süre de birçok başarıya imza atmış, işçiye memura verdiği zamla gündem olmuş, açmış olduğu fabrikalarla insanlara kaynak oluşturmuş ve inancıyla, düşüncesiyle Türk Milleti’nin ve İslam Alemi’nin fikrini değiştirmiş onlara yeni idealler ve ufuklar çizerek bu çarpık ve haksız düzenden kurtulmanın yolunu göstermiştir” dedi

“ÇARE ADİL DÜZEN”

Cümlelerine son veren Başkan Özsoy, “Eğer haksızlıkla mücadele etmek istiyorsak, işçi’nin hakkını gasp ettirmemek istiyorsak Adaletin hakim kılınması ve Yaşanabilir Bir Türkiye İnşa etmek istiyorsak Çare ERBAKAN Hocamızın Adil Düzen Manifestosunda Çare İslam Birliği’nde Çare Milli Görüştedir. Bu vesileyle Merhum Hocamızı Vefatı’nın 12. Yılında Rahmet ve Minnetle Anıyoruz. Yalnızca Söylemlerinde buluşmayı değil Eylem Birliği Sağlayacağımız Günler Temennisiyle” Diyerek sözlerine son verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —