Tarih: 16.09.2022 12:19

Saadet Partisi Gölcük Teşkilat olarak Kudüs’e gitti GÖLCÜK YANINIZDA

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı dün akşam Halıdere Merkez’den Kudüs’e hareket etti. Başkan Özsoy, ‘Özgür Kudüs davasını daha iyi anlamak ve bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kudüs’e doğru yola çıktık. Allah ziyaretimizi hayırlı ve mübarek eylesin’ dedi.

Gölcüklülerin selamını iletecekler

Gölcük Saadet Partisi’nin bu anlamlı Kudüs ziyareti Filistin’deki kardeşlerimiz için de moral olacak. Gölcük’ün kardeş Şehri Nablus Belediyesi’ni de ziyaret edecek olan Başkan Mustafa Özsoy ve beraberindeki heyet Gölcüklülerin selamlarını iletecek.

Halıdere Merkez’den uğurlandılar

SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’a Başkan Yardımcısı İbrahim Akgündüz, Hüseyin Özbay, Abdurrezzak Tuncer ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Geçtiğimiz akşam Halıdere’de gerçekleştirilen programla Kudüs’e hareket eden Saadet Partililere ilçe teşkilatından da destek geldi.

‘Yanlış adımların her zaman karşısındayız’

Kudüs ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özsoy, ‘Yüreği Mescid-i Aksa, Kudüs, bağımsız Filistin sevdasıyla yanan tüm kardeşlerimi selamlıyorum.Tüm ilahi dinlerin kutsal mekan olarak kabul ettiği, yalnız Müslümanların zulüm altında yaşadığı Kudüs için yıllardır mücadele veren siz kıymetli arkadaşlarımızla böylesine anlamlı bir yola çıkmaktan mutluluk duyuyorum.Bizler her fırsatta her platformda Filistin’in ve Kudüs topraklarının önemini dile getiriyor atılan yanlış adımların karşısında olduğumuzu da her zaman söylüyoruz’ dedi.

‘Mescid-i Aksa kimsesiz değildir’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Özsoy, ‘Bizler inanıyoruz ki İslam ülkelerinde ki savaşlar,zulümler son bulacak Filistin ve Kudüs bağımsızlığına kavuşacaktır. Orada ki kardeşlerimizin tek isteği şu; ‘Bizi yalnız bırakmayın.’ Ne para ne de yardım tek istedikleri onların yalnız olmadığını tüm dünya’ya ve zalim İsrail’e göstermektir.Bizlerde ‘Mescid-i Aksa Kimsesiz Değildir’ diyerek yola çıkıyoruz Allah niyetimizi kabul etsin’ diye konuştu. Gölcük Saadet Partililer dualarla ilçemizden uğurlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —