Tarih: 01.05.2022 12:38

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, ‘BAYRAMLARIMIZ GERÇEK BAYRAM OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy Ramazan Bayramı münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Başkan Özsoy, ‘Tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının bayramını tebrik ediyorum’ dedi.

‘Kutuplaşmanın, kamplaşmanın önüne set çekelim’

Kucaklaşmanın ve kardeşçe bayrama kavuşmanın önemine atıf yapan Özsoy, adil paylaşım ve insanca yaşamın hakim olduğu bir ülke temennisinde bulundu. Özsoy’un bayram açıklaması şu şekilde; ‘Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Mutlulukla kucaklaşabileceğimiz, insanca yaşayabileceğimiz nice bayram temennilerimiz vardır. İşte temennilerimizi hayata geçirmek için bir fırsat daha doğdu. Bir Ramazan Bayramı daha kapımızı çaldı. İstiyoruz ki Bayramlarımız gerçek bayram olsun. Bayram kelimede kalmasın. Bunun için kutuplaşmanın, kamplaşmanın önüne set çekelim. Birlik ve beraberliğimizi her fırsatta taze tutalım. Tutalım ki dosta güven, düşmana korku olsun.’

‘Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum’

Açıklamalarının sonunda Başkan Özsoy, ‘Gelin bu bayramda paylaşmanın, yek vücut olmanın ve sinelerimizin birlikte çarpmasının heyecanını yaşayalım. Yaşayalım ki, zorlu süreçlerden geçtiğimiz şu dönemin üstesinden hep beraber gelelim. Bu duygularla tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —