Tarih: 20.09.2023 13:04

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, ‘GÖLCÜK’ÜN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, haftalık Olağan Toplantılarını gerçekleştirerek, önemli konulara değindi.

‘Hayatını kaybeden anne ve evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum’

Başkan Özsoy, açıklamasında şunları söyledi: ‘Konuşmamın başında geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde ilçemizde meydana gelen elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden evladımıza ve annesine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum.’

‘Halkımızın beklediği belediyecilik ruhu yalnızca Partimizin kadrolarında mevcuttur’

Özsoy, ‘Milli Görüşün belediyecilik anlayışı 1994 yılında Tüm Ülke genelinde etkili olmuş ve insanımızın 94 ruhu diye adlandırmış olduğu bu dönemde seçilen kadrolar, çalmayan ve çaldırmayan, bir işi yaparken çevresinin değil halkın menfaatini gözeten yönetim anlayışını benimsemiş toplumun her kesimine hizmet götürmüştür. Halkımızın beklediği bu belediyecilik ruhu yalnızca Saadet Partimizin kadrolarında ve Politikalarında mevcuttur’ dedi. 

‘Gölcükümüz için en doğru kararı vermeliyiz’

Saadet Partisi İlçe Başkanı Özsoy, ‘Yerel konularda ne zaman yanlışları söylesek ne zaman yapılan olumsuz işlere karşı tavır göstersek, halkımızdan şöyle bir tepki alıyoruz “Siz öyle diyorsunuz ama başkan çok iyi biri, başkanı çalıştırmıyorlar.” Bakınız bozuk tezgahta doğru iş yapılmaz, eğer usta düzgünse tezgahta düzgün olacak. Yeniden böyle hatalara düşersek Gölcük’ümüzde beş yıl daha hizmete kapıları kapatırız. Bunun içinde Gölcükümüz için en doğru kararı vermeliyiz.’

‘Gölcük’te misafir ağırlanmıyor’

Özsoy,Üzülerek ifade etmek istiyorum bir Gölcüklü olarak, şehir dışından misafirimiz geldiği zaman ne onu ağırlayacak ne bir otelimiz ne de Gölcük içerisinde gezdirebileceğimiz bir yer var. Reklam yaparken “ Körfez’in bir incisi” demek güzel ama gerçekler can yakıyor. Yıllardan beri Gölcük’te ne trafik sorunu çözüldü, ne otopark sorunu ne de köstebek yuvasına dönen çukurlar. Dışarıdan Gölcük’e gelen bir vatandaş 90’ları yâd ediyor’ diye konuştu.

Faturayı en ağır milletimiz ödüyor’

‘AK Parti’nin yılladır sürdürmüş olduğu yanlış politikaların faturasını milletimiz en ağır şekilde ödüyor’ diyen Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, ‘Seçimden önce Gabar da petrol bulanlar şu anda yakıta zam üstüne zam yapanlar değiller mi? Faizi yükseltmem nas var deyip tekrardan faizi yükselten onlar değiller mi? Gerçekten akıl tutulmasına örnek gösterin deseler bu arkadaşlardan başkasını örnek göstermek onlara yapılmış en büyük ayıp olabilir’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —