Tarih: 24.04.2022 12:12

Saadet Partisi İlçe Kadın Kollarından anlamlı iftar ‘HALKIMIZIN YOĞUN TEVECCÜHÜ BİZİ MUTLU EDİYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları Merkez Kapalı Çarşısı içinde bulunan parti binalarında iftar yemeğinde bir araya geldi. Saadet Partisi il yönetiminden de çok sayıda katılımın olduğu iftar yemeğinde konuşan SP İlkçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili, “ Saha çalışmalarımızda halkın haklı teveccühleri ile karşılaşıyoruz” dedi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük kadın kollarının Merkez kapalı çarşı iş merkezi’nde bulunan parti lokalinde organize ettiği iftar yemeğine İl Kadın Kolları başkanı Reyhan Şengün,  İl Sorumluları Nurcan Mercan,Zahide Özçelik, İl Gençlik Kadın Kolları başkanı Zeynep Vanol, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili ve ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Bilgili, “Sahada her zorluğa karşı en aktif çalışan Saadet Partisi ve teşkilatıdır”

İlçe Başkanı Şükriye Bilgili yaptığı konuşmada şunlara değindi. Bilgili, “19 Aralık 2021 yapılan kongre sonrası kadın kolları olarak ivedilikle yönetimi oluşturduk ve teşkilatımızı tamamladık. Sonrasında saha çalışmalarımıza başladık çalmadık kapı sıkmadık elle bırakmadık ve bırakmamaya da gayret gösteriyoruz. Saha çalışmalarımızda halkın haklı teveccühleri ile karşılaştık ve çok sayıda yeni üyeleri partimize kazandırdık. Sahada her zorluğa karşı en aktif çalışan Saadet Partisi ve teşkilatıdır” dedi.

Şengül, “Ekonomik sıkıntıları en çok evimizde bizler yani  kadınlar yaşıyoruz”

 İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün yaptığı konuşmada,  bu programı organize eden ilçe başkanına ve teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Sözlerine devam eden İl Başkanı Reyhan Şengün “Yaptığımız saha çalışmalarında ve teşkilat çalışmalarımızda görüyoruz ki milletimizin ve ilimizin bize yani millî görüşçülere Saadet Partisi ne ihtiyaçları var ekonomik sıkıntıları en çok evimizde bizler yani  kadınlar yaşıyoruz. Ramazan paylaşma ve kardeşlik ayıdır. Ülkemizde maalesef Adil paylaşım yapılmıyor ve her geçen gün ekonomik kriz derinleşiyor. Bizler Saadet Partisi kadroları olarak sürekli sahada ve halkımızın içindeyiz onların dertleriyle sorunlarıyla hem hâl oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda sahada en aktif ve verimli çalışan bizler Saadet Partisi kadrolarıdır. Ben bugün buraya uzaktan yakından teşrif eden siz kıymetli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. İftar programına çok sayıda partili ve misafir katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —