Tarih: 07.06.2019 12:47

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik mesajı verdi

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik mesajı verdi

Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde parti binasında bayramlaştı. Başkan Yıldız, bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bayramlaşma programına katılım yoğun oldu

Gerçekleştirilen bayramlaşma programına İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Enes Alaca ve partililer katılım sağladı.

Başkan Yıldız, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var”

Bayramlaşma programında konuşma yapan Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız şu sözleri dile getirdi: “Bayram programımıza katılım sağlayan başta İl Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Yıldız’a ve siz değerli partililerimize çok teşekkür ediyorum. On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nı her sene olduğu gibi güzel geçirdik. Ramazan Bayramımızı idrak etmenin de mutluluğun yaşamaktayız. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu mübarek Ramazan Bayramı’nda küslüklerin unutulduğu, birlik ve beraberliğin ön planda olması gerektiğini her sene dile getiriyoruz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İl Başkan Yardımcısı Yıldız, “Ramazan Bayramınızı kutluyorum”

İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız ise kısa bir konuşma yaparak şu sözleri dile getirdi: “Değerli Başkanımız Yaşar Yıldız’ın da dediği gibi her sene Ramazan Bayramında küslüklerin unutulduğu, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin ön planda olması gerektiğini vurgulamaktayız. Katılımlarınızdan dolayı siz partililere çok teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —