Tarih: 01.08.2022 12:51

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Değirmendere Sahil’de stant açtı ‘ÇARE SAADET İKTİDARINDA’

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Değirmendere de 4.kez stand açtı. Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nın açtığı standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, stant programına Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu da katılım sağladı.

Özsoy, ‘Halkımızın sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz’

Üye stant çalışmaları hakkında bilgi veren Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, ‘Halkımız Saadet Partimize yoğun ilgi gösteriyor, Üye kayıtlarımız hız kesmeden devam ediyor. Gölcük Çarşı, Kavaklı Sahili, Halıdere Sahili ve Değirmendere de açtığımız stantlarda halkımızın sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz’ diyen Başkan Özsoy bundan sonra da stant çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı. 

Mutlu, ‘12 ilçede çalışmalarımız aralıksız sürüyor’

Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı’nın açtığı standa İl Başkanı Av. Zafer Mutlu da katılım sağladı. İl Başkanı Mutlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatı olarak,Darıca’dan Kandıra’ya, Körfez’den Karamürsel’e ilimizin 12 ilçesinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz’ dedi.

‘2023’te iktidar olacağız’

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, ‘Halkımız Ekonomiden Hukuk’a Eğitimden Sağlığa birçok alanda sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Çarenin de Saadet İktidarında olduğunu biliyoruz. Bu nedenle halkımızla her zaman iç içe olan Saadet Patimizin iktidarını 2023 seçimlerinde hep birlikte göreceğiz’ diyen Mutlu standa teveccüh gösteren Degirmendere’lilere ve görev alan partililere teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —