Tarih: 05.04.2022 12:33

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı RAMAZAN AYINDA DA HIZ KESMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı

RAMAZAN AYINDA DA HIZ KESMİYOR

Geçtiğimiz aylarda Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Özsoy ve ekibi Ramazan Ayında da hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

İlk ziyaretlerini Hamidiye Köyü’ne gerçekleştirdi

İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı içinde bir dizi programlar düzenleyeceklerini ifade eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, geçtiğimiz akşam haftalık yönetim Kurulu toplantılarını gerçekleştirdiklerini ifade etti. İftarlı Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısında önemli konuları ele aldıkları ifade eden Başkan Özsoy ve yönetimi ilk ziyaretlerini Hamidiye Köyü’ne gerçekleştirdi.

Teravih Namazı sonrası köy kahvesinde köy halkı ile sohbet ederek  sorunlarını dinlediler

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy yaptığı açıklamada, “ Saadet partisi ilçe Teşkilatı olarak Ramazan Ayında da hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Dün akşam iftarlı haftalık Yönetim kurulu toplantımızı yoğun katılım ile gerçekleştirdik. Yerel ve ulusal konuları konuştuğumuz toplantı sonrası haftalık çalışma planımızı çıkardık. Toplantımızın sonrasında yönetimimizin yoğun katılımıyla Hamidiye Köyü’ne bir ziyaret gerçekleştirdik. Hamidiye Köyü halkı ile Teravih Namazımızı icra ettik. Teravih Namazı sonrası köy kahvesinde köy halkı ile sohbet ederek  sorunlarını dinledik” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —