Tarih: 02.07.2023 13:01

Saadet Partisi ilçe teşkilatından BÜYÜKLERİNE AHDE VEFA

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi ilçe teşkilatından

BÜYÜKLERİNE AHDE VEFA

Saadet Partisi Gölcük ilçe Teşkilatı Parti büyüklerini unutmadı. İlçe Başkanı Mustafa ÖZSOY ve Yönetim Kurulu’ndan oluşan bir heyet Saadet Partisi’nin Gölcük’te bulunan büyüklerini ziyaret etti.

Özsoy, “Büyüklerimizi ziyaret edip hayr dualarını aldık”

Gerçekleştirdikleri bayram ziyaretleri hakkında açıklama yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy: “Bayram kalplerin yumuşadığı, sevgi ve kardeşlik ikliminin yaşandığı, hoşgörü ve nezaketin yeryüzüne yayıldığı bir gün demektir. Peygamberimiz bir hadis-i şerifinde şöyle buyurur “Bereket büyüklerimizin yanındadır. Küçüklerimize şefkat, büyük­lerimize hürmet göstermeyen bizden değildir.” Bizler de bu minvalde Dinimiz İslam’ın bir Ahlakı olan büyükleri ziyaret edip hal ve hatırlarını sormak sıkıntılarını dinleyip, ihtiyaçlarını gidermek için her bayram olduğu gibi bu bayramda Milli Görüş davamıza uzun yıllar hizmet etmiş büyüklerimizi ziyaret edip hayr dualarını aldık” dedi.

“Nice bayramlar geçirmemizi temenni ediyorum”

Başkan Özsoy açıklamasının devamında, “Başta tüm İslam alemi olmak üzere tüm Gölcüklü hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, büyüklerimizin varlığıyla nice bayramlar geçirmemizi temenni ediyorum” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —