Tarih: 22.05.2019 12:24

Saadet Partisi İlçe Yönetimi’nden Başkan Sezer’e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi İlçe Yönetimi’nden Başkan Sezer’e ziyaret

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve Yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Sezer, Yıldız ve Yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Yıldız ve Yönetimi, Başkan Sezer’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve Yönetimi, Başkan Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yıldız ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Gölcük’ün yeni Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer’i yönetimim ile birlikte hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Kendisine ziyaret isteğimizi kırmadığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sezer, “Ziyaretinizden dolayı Saadet Partisi İlçe Yönetimi’ne teşekkür ediyorum”

Başkan Sezer ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Gölcük halkımızın teveccühü ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı seçildim ve bu görevi en iyi şekilde icra edeceğimin sözünü veriyorum. Beni bu göreve layık gören tüm Gölcük halkına çok teşekkür ederim. Ziyaretinizden ve iyi dileklerinizden dolayı siz Saadet Partisi İlçe Yönetimi’ne teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —