Tarih: 03.04.2023 14:14

Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayları’ndan GAZETEMİZE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayları’ndan

GAZETEMİZE ZİYARET

Saadet Partisi (SP) Kocaeli Milletvekili aday adayları,  gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Aday Adayları, “15 Mayıs’ta daha aydınlık bir Türkiye için çalışıyoruz” dediler.

“Sahada çalışan en aktif parti olacağız”

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayları Aday adayı İş İnsanı Mustafa Özsoy, Muğla Üniversite İslami İlimler Fakültesi Öğrencisi Ersin Er ,  İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Mustafa Çağal ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencisi Muhammet Zeki Er gazetemizi ziyaret ederek 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 13. Cumhurbaşkanlı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundular. Gerçekleştirdikleri ziyarette konuşan Aday Adayı Mustafa Özsoy, “14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere kadar sahada aktif olarak çalışan bir parti olacağız” dedi.

“Millet İttifakımızın iktidarı ile daha yaşanır bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz”

Geçtiğimiz dönemlerden farklı bir seçim dönemi atmosferi içinde olduklarını ifade eden Aday Adayı Özsoy, “Geçmiş dönem seçimlere baktığımız zaman ne kadar hareketli ve heyecanlı günler geçirdiğimizi hatırlıyorum. Fakat bu seçimde geçtiğimiz yıllardaki heyecan çok yok. Şu anda Ramazan Ayı içindeyiz. Ramazan Bayramı’ndan sonra seçim çalışmalarının daha da yoğunlaşacağını inanıyorum. Saadet Partisi olarak milletimizi mecliste temsil etmek isteyen 39 adayımız var. Bu seçimlerde Gölcük’ten yoğun bir Aday adaylık başvurusu oldu. Gölcük’ten 7 aday adayımız var.  Aday adaylarımızın arasında gençlerimiz oldukça fazla. Görüldüğü gibi diğer 3 aday adayımız üniversite öğrencisi. Gençlerimizi siyasete alışmaları için bu güzle bir fırsat diye düşünüyorum. Adaylarımız belli olduğu zaman saha çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak devam edeceğiz. Halkımız büyük bir geçim sıkıntısı içindeler. 15 Mayıs Sabahı inşallah daha aydınlık ve ferah bir sabaha uyanacağız ve Millet İttifakımızın iktidarı ile daha yaşanır bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. İşimiz kolay değil bunu biliyoruz ama gençlerimizin geleceği için çok çalışacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —