Tarih: 08.01.2024 13:27

Saadet Partisi’nde heyecanlı bekleyiş sürüyor ÖZSOY, ‘KARARI İL BAŞKANIMIZ VERECEK’

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi’nde heyecanlı bekleyiş sürüyor

ÖZSOY, ‘KARARI İL BAŞKANIMIZ VERECEK’

Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mevcut duruma göre Saadet Partisi’nde 5 isim Gölcük Belediye Başkan Adaylığı için belirlenmiş durumda. Şimdi gözler SP Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın’a çevrildi. Yani Gölcük’te ittifak mı yapılacak yoksa Saadet Partisi kendi adayı ile mi seçime girecek bütün bunların kararını İl Başkanı Halil Kayın verecek.

‘İttifak olasılığı azaldı’

Geçtiğimiz Cuma akşamı Saadet Partisi Kocaeli İl Divan Toplantısı’nda Yerel Seçim üzerine önemli konular görüşüldü. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Zafer Mutlu Başiskele Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. Şimdi gözler Gölcük Saadet Partisi’ne çevrildi. SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Gölcük Belediye Başkan adaylığı konusunda 5 ismin belli olduğunu söyleyerek, ittifak ihtimalinin azaldığını belirtti. Özsoy, yine de bunun kararını İl Başkanı Halil Kayın’ın vereceğini ifade etti.

‘Karar İl Başkanımızın’

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy gazetemize yaptığı açıklamada ‘Yerel seçime teşkilat olarak hazırız’ dedi. Belediye Başkan Adaylığı için 5 ismin belirlendiğini söyleyen Özsoy, ittifak sorumuzu da yanıtlayarak, ‘Şu anda ittifak ihtimali azaldı. Ama yine de bunun kararını Sayın İl Başkanımız verecek’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —