Tarih: 29.03.2019 12:19

Saadet Partisi’nden Başkan Kocaman’a ziyaret ESNAFLAR BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi’nden Başkan Kocaman’a ziyaret

ESNAFLAR BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yerel seçimlere çok kısa bir süre kala Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız , SP İlçe Başkanı Metin Tunca,  Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı ziyaret etti.

Kocaman, “Tüm adaylara başarılar Diliyorum”

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar dilemek isterim. Esnaflarımız adına ortaya koyduğunuz projeler bizleri memnun etti. Uzun yıllardır tanıdığım Nihat Yıldız kardeşimi  Gölcük’ümüze yakışır bir duruşu olduğunu belirtmek istiyorum. Allah muvaffak eylesin. Bizler Esnaf Odası olarak bütün siyasi partilere eşit uzaklıktayız. 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Gölcükümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aydın” Gölcük’ü  Hakettiği Noktaya Getireceğiz”

Ziyaret’te söz alan Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, şunları söyledi:  “Bizler 22 Şubat tarihinden beri sahalardayız. 1 Mart tarihinde itibaren çalışmalara başladık. Kocaeli’nin en kalabalık nüfuslu ilçelerinden biri Gölcük ile ilgili çok büyük projelerimiz var. Esnaflarımızın sorunlarını iyi biliyoruz. Maalesef Kocaeli’de bir çok yerinde olduğu gibi Gölcük’te de ekonomik sıkıntılar yaşayan esnaflarımız var . Bizler esnafımızın kalkınması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Söz veriyoruz’’ dedi.

Yıldız, ‘Esnaflarımızın çektiği zorlukların farkındayız’

SP Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, ‘Esnaflarımız bizim için gerçekten çok değerli. Esnaflarımızın çektiği zorlukların farkındayız. Bizler buna yönelik projeleri ortaya koyuyoruz. Esnaflarımız toplumun en önemli yapı taşlarından birisidir. Bizler her zaman bunun bilincinde olarak halkımızın teveccühüne talip olacağız. Halkımız bize şans verirse, mutlu ve huzurlu bir Gölcük’ü el birliği ile inşa edeceğiz’ şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —