Tarih: 24.02.2021 13:23

Saadet Partisi’nden Merhum Liderleri Erbakan için stant açtı ‘HOCAMIZI RAHMET VE MİNNET İLE ANIYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Teşkilatı Türkiye’nin 54. Hükümetinin Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. Seneyi devriyesi münasebetiyle Gölcük Merkez’de ve Çarşamba Pazarı’nda stant açtı.

Gölcük’te 7 bin, dünya genelinde 1 milyon gazete dağıtıldı

Saadet Partililer Milli Gazete’nin Merhum Liderleri Necmettin Erbakan için hazırladığı özel sayısını Gölcüklülere dağıttı. Gölcük’te 7 bin adet gazete vatandaşlara ulaştırılırken, dünya genelinde 1 milyon adet gazetenin dağıtımı yapıldı.

Erdoğan, ‘Milletimizin Erbakan hocamızı anlamaları ülkemizin geleceği açısından çok önemli’

Saadet Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı olarak 54. Hükümetimizin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 10. Seneyi devriyesi münasebetiyle Gölcük Merkezde ve Çarşamba Pazarı’nda stant çalışmamız oldu. İnşallah Erbakan hocamızın Milli Gazetemizin hazırladığı özel sayısını dağıtıyoruz. Merhum Başbakanımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Kendisinin ülkemize büyük hizmetleri oldu. Bütün Gölcüklü hemşehrilerimizi standımıza davet ediyoruz. Gölcük’te 7 bin adet, dünyada 1 milyon adet gazete dağıtılacak. Avrupa’ya kadar her yere gidecek inşallah. Güzel bir çalışma oldu. Allah’ın izniyle milletimiz Erbakan hocamızı anlarsa daha ülkemizin geleceği için daha güzel olur’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —