Tarih: 11.11.2021 13:44

Saadet Partisi’nden Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı fidan kampanyası “UMUT ELİMİZDE YEŞERECEK”

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi’nden Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı fidan kampanyası

“UMUT ELİMİZDE YEŞERECEK”

Saadet Partisi Kadın Kolları tarafından “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı” fidan kampanyası başlatıldı. Fidan bedeli 12 lira olarak belirlendiği kampanya da Saadetli Kadınlar 16 Kasım Salı günü Anıtpark’ta bir araya gelecek. 

16 Kasım Salı saat 12.00’de Anıtpark’ta

Ülkemizde yaz aylarında çıkan orman yangınlarından birçok ağacın kaybedilmesi ve son dönemde görülen betonlaşmaya karşı Saadet Partisi Kadın Kolları tarafından “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı” fidan kampanyası başlatıldı. Saadet Partisi Gölcük Kadın Kolları İlçe Başkanı Şükriye Bilgili gerçekleştirdiği kampanya hakkında bilgi vererek kampanyalarına destek vermeyen tüm Gölcük halkını 16 Kasım Salı günü saat 12.00’de Anıtpark’ta düzenleyecekleri programa davet etti.

Bilgili, “Tüm Gölcük halkını kampanyamıza desteğe bekliyoruz”

Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili yaptığı açıklamada, “ Ülke olarak son yıllarda ve özellikle geçtiğimiz yaz aylarında, ciddi boyutta orman yangınları yaşadık.  Günlerce süren yangınlar karşısında adeta ciğerlerimiz yandı.  Bununla birlikte, yine ülkemiz, yıllardır, bir grup şirketin çıkarları için, beton uğruna; büyük bir yeşil alan kaybına uğradı. Doğa üzerinde meydana gelen tahribat, açılan yara gittikçe derinleşti. Ancak biz bu yarayı, birlikte sarabileceğimize, doğayı hep birlikte yeniden onarabileceğimize inanıyoruz. Saadet Partisi Kadın Kolları olarak, kurmak istediğimiz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı ile doğamızda ve sosyal hayatımızda kaybettiğimiz değerleri el birliği ile yeniden kazanacağımıza ve böylelikle yarınlara daha güzel bir ülke bırakacağımıza inanıyoruz. Türkiye için canla başla çalışıyoruz. Betona kurban edilen doğayı; hep birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut ediyor, yeşil Türkiye için çalışıyoruz. Kadınların, toplumun her alanında çalışan, düşünen, öğreten, iyileştiren, güzelleştiren olduğunu biliyor; her kadının huzur içerisinde yaşadığı günleri umut ediyor, güvenli Türkiye için çalışıyoruz. Büyüyen Türkiye için çalışıyoruz. Unutmayalım ki, dikeceğimiz her bir fidan, elimizdeki umuttur. Adalet için, huzur için, gelecek için, ülkemiz için bütün Gölcük halkını 16 Kasım Salı saat 12.00’de Anıtpark’a  “Prof. Dr. Necmettin Erbakan- Umut Ormanı” na birer fidan bağışlamaya davet ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —