Tarih: 10.12.2020 14:03

Saat Kulesi alkoliklerin mekanı oldu GÖLCÜK’E YENİDEN KAZANDIRILMALI

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin en güzel sahillerinden biri olan Kavaklı Sahili’nde bulunan Saat Kulesi her geçen gün çürüyor. Geçtiğimiz hafta kimliği belirsiz kişiler tarafından çıkartılan yangın saat kulesinin ne hale geldiğini gözler önüne serdi. Gölcüklüler Kavaklı Sahili’nin simgesi olan Saat Kulesi’nin yeniden Gölcük’e kazandırılmasını istiyor.

Alt bölümü alkol kutu ve şişeleriyle dolmuş durumda

Geçtiğimiz hafta meydana gelen yangınla Saat Kulesi’nin geleceği tekrardan gündeme geldi. Uzun zamandır atıl bir şekilde duran ve bakım yapılmayan Saat Kulesi görenleri de üzüyor. Geçmişte sahile güzellik katan Saat Kulesi’nin üzerinde yer alan dijital saat yetkililer tarafından alınmış bir daha da yerine konulmamıştı. Geçtiğimiz hafta alt bölümünde çıkan yangın sonrasında gazetemiz muhabiri Arif Öztok Saat Kulesi’ne giderek durumu gözlemledi. Uzun yıllar önce alt tarafı mescit olarak kullanıldığı öğrenilen Saat Kulesi şimdilerde eski günlerinin adeta mumla arıyor. Saat Kulesi’nin alt kısmı alkol kutuları ve şişeleri ile dolmuş durumda.

Eski haline geri döndürülmeli

Saat Kulesi’ne acilen bakım yapılmasını isteyen vatandaşlar, ‘Yetkililerden isteğimiz Saat Kulesi’ni eski haline geri döndürmeli. Çünkü bu Saat Kulesi Kavaklı Sahili’nin bir simgesi durumunda. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz hafta Saat Kulesi’nin alt bölümünde yangın çıkmıştı. Bu yapının alt bölümüne baktığınızda alkol kutu ve şişelerini görüyorsunuz. Yetkililer Saat Kulesi’ni kaderine terk etmemeli. Bu yapı Gölcük’ümüze yeniden kazandırılmalıdır’ dediler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —