Tarih: 07.02.2021 12:48

‘Saçım Saçın Olsun’ Kampanyasına Gölcük’ten destek ASLAN YÜREKLİ ZEYNEP

Facebook Twitter Linked-in

Kanser Savaşçıları Derneği tarafından yaklaşık 4 yıl önce başlatılan “Saçım Saçın Olsun” kampanyasına Gölcük’ten de destek geldi.10 yaşındaki Zeynep Berra Duran’da bu kampanyaya büyük bir özveri göstererek saçlarını bağışladı.

Kendi küçük ama gönlü çok büyük

Kanser tanısı konulan hastaların tedavi sürecinde yaşadığı sorunlara ve zorluklara odaklanan bir dernek olan Kanser Savaşçıları Derneği tarafından yaklaşık 4 yıl önce başlatılan Saçım saçın olsun kampanyasına kendi küçük ama gönlü çok büyük olan 10 yaşındaki Zeynep Berra Duran’da destek olarak saçlarını bağışladı. Bir öncesi dönem Kocaeli İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Muhammed Duran’ın kızı olan Zeynep Berra Duran’ın Gelin-i Ala Kuaför Tuğba’da ücretsiz kesilen saçlar daha sonra Kuaför Tuğba Yıldız tarafından derneğe ulaştırılacak.

Duran, “Saçım saçın olsun kampanyasında artık bende varım”

Böyle bir kampanyaya dahil olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Zeynep Berra Duran, “Ben 10 yaşındayım ve 5. Sınıf öğrencisiyim. Benim babam doktor ve daha önce kanserli hastalarla ilgili bir organizasyona katılmıştı. Babam eve geldiğinde bize saçları dökülen çocuklardan bahsetmişti. Biz kardeşimle birlikte çok üzülmüştük. Babam da kanser savaşçısı çocukların yüzlerinin güldürebilmek için saçlarımızı bağışlayabileceğimizi söyledi. Bunun için 2 yıldır saçlarımı uzamasını bekliyordum. Bugün beklediğim gün geldi ve saçım saçın olsun kampanyasında artık bende varım. Çok mutlu ve gururluyum. İnşallah bütün kanserli çocuklar en kısa zamanda iyileşirler. Onlar için dua ediyorum” dedi.

Saçını ücretsiz kesti

Kanser Savaşçıları Derneği tarafından başlatılan saçım saçın olsun kampanyasına kendisinin de destek olmak amacıyla bağışçıların saçlarını ücretsiz kestiğini ifade eden Gelin-i Ala Kuaför Tuğba’nın sahibi Tuğba Yıldız, “Saçım Saçın olsun kampanası başladığı günden beri bende bu kampanyaya destek olmak adına bağışçıların saçlarını ücretsiz kesim yapıyordum. Fakat ilk defa 10 yaşında bir kız çocuğunun saçını bağışlaması beni çok etkiledi. Kızımız 2 senedir saçlarını uzatıyormuş ve bugün saçlarını kestik. Saçlarını en kısa zamanda derneğe ulaştıracağım. Zeynep kızımız gibi saçlarını Saçım saçın olsun kampanyasına bağışlamak isteyen vatandaşların saç kesimini ücretsiz bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bağışlanan saçları Gelin-i Ala Kuaför Tuğba olarak ben yetkililere ulaştıracağım” dedi.

Özel Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —